Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกฤต บุณยะวรรธนะen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:25:03Z-
dc.date.available2014-09-18T06:25:03Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 641.875 ก914คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1370118en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20340-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectน้ำลูกยอen_US
dc.subjectเครื่องดื่มen_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.titleเครื่องดื่มผงจากผลยอผสมผลไม้โดยการทำแห้งแบบโฟมแมท = Powdered beverage from indian mulberry (morinda citrifolia linn.) mixed with fruit by Foam-mat drying / กฤต บุณยะวรรธนะen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0948kb_tpg.pdf174.77 kBAdobe PDFView/Open
food0948kb_abs.pdf200.35 kBAdobe PDFView/Open
food0948kb_con.pdf217.32 kBAdobe PDFView/Open
food0948kb_ch1.pdf206.26 kBAdobe PDFView/Open
food0948kb_ch2.pdf733.89 kBAdobe PDFView/Open
food0948kb_ch3.pdf385.99 kBAdobe PDFView/Open
food0948kb_ch4.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open
food0948kb_ch5.pdf188.02 kBAdobe PDFView/Open
food0948kb_bib.pdf236 kBAdobe PDFView/Open
food0948kb_app.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.