Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20335
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorประไพ ถูกหมายen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:59Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:59Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 664.82 ป17119ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1356423en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20335-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectลิ้นจี่กระป๋องen_US
dc.subjectลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectภาชนะบรรจุอาหารen_US
dc.subjectแอนติออกซิแดนท์en_US
dc.titleผลของภาชนะบรรจุและแอนติออกซิแดนท์ต่อการเปลี่ยนสีของลิ้นจี่ = Effect of packaging and antioxidant on discoloration of Lychee / ประไพ ถูกหมายen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0947pt_tpg.pdf487.53 kBAdobe PDFView/Open
food0947pt_abs.pdf464.74 kBAdobe PDFView/Open
food0947pt_con.pdf569.93 kBAdobe PDFView/Open
food0947pt_ch1.pdf506.37 kBAdobe PDFView/Open
food0947pt_ch2.pdf3.58 MBAdobe PDFView/Open
food0947pt_ch3.pdf606.4 kBAdobe PDFView/Open
food0947pt_ch4.pdf1.74 MBAdobe PDFView/Open
food0947pt_ch5.pdf509.95 kBAdobe PDFView/Open
food0947pt_bib.pdf611.67 kBAdobe PDFView/Open
food0947pt_app.pdf3.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.