Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20335
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ประไพ ถูกหมาย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:59Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:59Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.82 ป17119ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1356423 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20335 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่กระป๋อง | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ภาชนะบรรจุอาหาร | en_US |
dc.subject | แอนติออกซิแดนท์ | en_US |
dc.title | ผลของภาชนะบรรจุและแอนติออกซิแดนท์ต่อการเปลี่ยนสีของลิ้นจี่ = Effect of packaging and antioxidant on discoloration of Lychee / ประไพ ถูกหมาย | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0947pt_tpg.pdf | 487.53 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0947pt_abs.pdf | 464.74 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0947pt_con.pdf | 569.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0947pt_ch1.pdf | 506.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0947pt_ch2.pdf | 3.58 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0947pt_ch3.pdf | 606.4 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0947pt_ch4.pdf | 1.74 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0947pt_ch5.pdf | 509.95 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0947pt_bib.pdf | 611.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0947pt_app.pdf | 3.62 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.