Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20333
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสิริกัลยา ศรียอดen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:57Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:57Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว 641.3383 ส373กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1356421en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20333-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectเครื่องเทศen_US
dc.subjectสมุนไพรen_US
dc.subjectอาหาร -- การหมักen_US
dc.titleการพัฒนาผงหมักไก่สมุนไพร / สิริกัลยา ศรียอดen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food1047ss_tpg.pdf450.82 kBAdobe PDFView/Open
food1047ss_abs.pdf468.05 kBAdobe PDFView/Open
food1047ss_con.pdf718.01 kBAdobe PDFView/Open
food1047ss_ch1.pdf500.35 kBAdobe PDFView/Open
food1047ss_ch2.pdf3.45 MBAdobe PDFView/Open
food1047ss_ch3.pdf646.02 kBAdobe PDFView/Open
food1047ss_ch4.pdf3.25 MBAdobe PDFView/Open
food1047ss_ch5.pdf526.7 kBAdobe PDFView/Open
food1047ss_bib.pdf553.22 kBAdobe PDFView/Open
food1047ss_app.pdf2.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.