Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20332
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ภัทรามาศ กาญจนบัตร | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:56Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:56Z | - |
dc.date.issued | 2547 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.44 ภ114ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1353702 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20332 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547 | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | เอนไซม์เปอร์ออกซิเดส | en_US |
dc.subject | โพลีฟีนนอลออกซิเดส | en_US |
dc.subject | มะม่วง -- การแช่เย็น | en_US |
dc.subject | แคโรทีน | en_US |
dc.title | กิจกรรมเอนไซม์เปอร์ออกซิเดส โพลีฟีนอลออกซิเดสและปริมาณแคโรทีนอยด์ระหว่างการเก็บรักษาแบบแช่เยือกแข็งของเนื้อมะม่วงพันธุ์มหาชนก = Peroxidase and polyphenoloxidase activities and carotenoid content during frozen storage of mango flesh cv.Maha-Chanok / ภัทรามาศ กาญจนบัตร | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0847pk_tpg.pdf | 476.11 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0847pk_abs.pdf | 485.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0847pk_con.pdf | 595.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0847pk_ch1.pdf | 514.32 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0847pk_ch2.pdf | 1.62 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0847pk_ch3.pdf | 978.09 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0847pk_ch4.pdf | 1.65 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0847pk_ch5.pdf | 468.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0847pk_bib.pdf | 685.07 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0847pk_app.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.