Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20326
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorณรงค์ ศิขิรัมย์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:52Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:52Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 664.25 ณ172กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1328415en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20326-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectเพกตินen_US
dc.subjectฝรั่งen_US
dc.titleการสกัดและการหาลักษณะเฉพาะของเพคตินที่ได้จากกากฝรั่ง = Extraction and characterization of pectin from guava pomace / ณรงค์ ศิขิรัมย์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0846ns_tpg.pdf246.75 kBAdobe PDFView/Open
food0846ns_abs.pdf209.69 kBAdobe PDFView/Open
food0846ns_con.pdf233.35 kBAdobe PDFView/Open
food0846ns_ch1.pdf253.79 kBAdobe PDFView/Open
food0846ns_ch2.pdf978.77 kBAdobe PDFView/Open
food0846ns_ch3.pdf305.52 kBAdobe PDFView/Open
food0846ns_ch4.pdf583.14 kBAdobe PDFView/Open
food0846ns_ch5.pdf192.86 kBAdobe PDFView/Open
food0846ns_bib.pdf309.78 kBAdobe PDFView/Open
food0846ns_app.pdf431.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.