Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20310
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอรนุช สีหามาลาen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:41Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:41Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 641.815 อ175กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1301813en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20310-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectข้าวเกรียบปลา -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.titleการเพิ่มคุณค่าทางโภชนาการและยืดอายุการเก็บรักษาข้าวเกรียบปลา / อรนุช สีหามาลาen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0345os_tpg.pdf71.93 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_abs.pdf102.23 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_con.pdf174.82 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_ch1.pdf98.36 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_ch2.pdf575.36 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_ch3.pdf354.04 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_ch4.pdf950.6 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_ch5.pdf75.43 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_bib.pdf146.12 kBAdobe PDFView/Open
food0345os_app.pdf1.98 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.