Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20302
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุภมาส ไข่คำen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:24:35Z-
dc.date.available2014-09-18T06:24:35Z-
dc.date.issued2544en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 663.5 ส466กศen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1281996en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20302-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2544en_US
dc.subjectสุรา -- การกลั่นen_US
dc.subjectสุรา -- การผลิตen_US
dc.titleการศึกษาคุณภาพของสุรากลั่นพื้นบ้านที่ผลิตในเขตภาคเหนือตอนบน / สุภมาส ไข่คำen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRO: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0444sk_tpg.pdf75.75 kBAdobe PDFView/Open
food0444sk_abs.pdf138.83 kBAdobe PDFView/Open
food0444sk_con.pdf126.76 kBAdobe PDFView/Open
food0444sk_ch1.pdf140.7 kBAdobe PDFView/Open
food0444sk_ch2.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open
food0444sk_ch3.pdf212.31 kBAdobe PDFView/Open
food0444sk_ch4.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open
food0444sk_ch5.pdf139.89 kBAdobe PDFView/Open
food0444sk_bib.pdf298.37 kBAdobe PDFView/Open
food0444sk_app.pdf1.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.