Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20292
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อาภรณ์ จรัญรัตนศรี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:24:30Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:24:30Z | - |
dc.date.issued | 2540 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 663.63 อ267ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1212196 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20292 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540 | en_US |
dc.subject | น้ำผลไม้ | en_US |
dc.subject | สาลี่ -- พันธุ์พัฒนะ | en_US |
dc.title | การพัฒนาสูตรและกระบวนการผลิตน้ำสาลี่เอเซีย พันธุ์ Pathanak (Pyrus pyriforia var Pathanak) / อาภรณ์ จรัญรัตนศรี | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1040aj_abs.pdf | 92.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.