Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20288
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorFapailin Chaiwonen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:16:47Z-
dc.date.available2014-09-18T06:16:47Z-
dc.date.issued2012en_US
dc.identifier.govdocTh 635.347 F218Ien_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1532701en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20288-
dc.language.isoengen_US
dc.publisherChiang Mai : The Graduate School, Chiang Mai University, 2012en_US
dc.subjectChinese Kale -- Growthen_US
dc.subjectHumusen_US
dc.subjectVitamin Cen_US
dc.subjectAntioxidantsen_US
dc.titleInfluences of humus from leonardite and beneficial microorganisms on contents of vitamin c, antioxidants and growth of chinese kale = อิทธิพลของฮิวมัสจากลีโอนาร์ไดท์และจุลินทรีย์ที่เป็นประโยชน์ต่อปริมาณวิตามินซี สารต้านอนุมูลอิสระและการเจริญเติบโตของคะน้าฮ่องกง / Fapailin Chaiwonen_US
dc.typeThesisen_US
Appears in Collections:AGRI: Theses



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.