Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/20161
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorชฎาพร แก้วปู่วัตร์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T06:14:53Z-
dc.date.available2014-09-18T06:14:53Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 633.72 ช132กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1501290en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/20161-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectชา -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectชา -- แม่ฮ่องสอนen_US
dc.subjectอนุมูลอิสระen_US
dc.titleการศึกษาลักษณะทางสัณฐานวิทยาและปริมาณสารต้านอนุมูลอิสระของชาพื้นเมืองในจังหวัดเชียงใหม่และแม่ฮ่องสอน = Morphological characterization and antioxidant content of local tea in Chiang Mai and Mae Hong Son provinces / ชฎาพร แก้วปู่วัตร์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0454ck_tpg.pdf539.18 kBAdobe PDFView/Open
hort0454ck_abs.pdf464.26 kBAdobe PDFView/Open
hort0454ck_con.pdf446.36 kBAdobe PDFView/Open
hort0454ck_ch1.pdf451.91 kBAdobe PDFView/Open
hort0454ck_ch2.pdf517.46 kBAdobe PDFView/Open
hort0454ck_ch3.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open
hort0454ck_ch4.pdf665.22 kBAdobe PDFView/Open
hort0454ck_ch5.pdf466.94 kBAdobe PDFView/Open
hort0454ck_ch6.pdf449.41 kBAdobe PDFView/Open
hort0454ck_bib.pdf455.34 kBAdobe PDFView/Open
hort0454ck_app.pdf515.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.