Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19855
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ศันสนีย์ กาบบัว | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:11:58Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:11:58Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.804714 ศ115ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1422322 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19855 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | วิตามินซี | en_US |
dc.subject | ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเคลือบผิว | en_US |
dc.title | ผลของกรดแอสคอร์บิกและสารเคลือบผิวที่บริโภคได้ต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวของลำไยพันธุ์ดอ = Effects of ascorbic acid and edible coating agents on posthavest quality of longan cv. Daw / ศันสนีย์ กาบบัว;" Effects of ascorbic acid and edible coating agents on posthavest quality of longan cv. Daw" | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0550sk_tpg.pdf | 458.37 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_abs.pdf | 493.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_con.pdf | 616.8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch1.pdf | 457.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch2.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch3.pdf | 958.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch4.pdf | 3.01 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch5.pdf | 933.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_ch6.pdf | 444.73 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_bib.pdf | 616.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0550sk_app.pdf | 1.11 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.