Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19788
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วรุตม์ พูลทวี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T06:11:18Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T06:11:18Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.823 ว174ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1405039 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19788 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | ลำไยอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | กรดอีลาจิก | en_US |
dc.title | ผลของวิธีการเก็บรักษาต่อคุณภาพและปริมาณกรดอีลาจิกในผลลำไยอบแห้ง = Effect of storage methods on quality and ellagic acid content of dried longan fruit / วรุตม์ พูลทวี | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0949wpt_tpg.pdf | 212.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_abs.pdf | 197.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_con.pdf | 401.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch1.pdf | 194.25 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch2.pdf | 728.34 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch3.pdf | 755.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch4.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch5.pdf | 454.94 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_ch6.pdf | 149.44 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_bib.pdf | 270.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
hort0949wpt_app.pdf | 855.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.