Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19375
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวงเดือน สุนทรวิภาตen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:52:01Z-
dc.date.available2014-09-18T04:52:01Z-
dc.date.issued2546en_US
dc.identifier.govdocว 634.3 ว125ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1322880en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19375-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2546en_US
dc.subjectส้มเขียวหวาน -- การเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectสารเคลือบผิวen_US
dc.subjectส้มเขียวหวาน -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectผลไม้ตระกูลส้ม -- การเก็บเกี่ยวen_US
dc.subjectผลไม้ -- การเคลือบผิวen_US
dc.titleผลของสารเคลือบผิวและอุณหภูมิต่อคุณภาพหลังการเก็บเกี่ยวส้มเขียวหวานพันธุ์สายน้ำผึ้ง / วงเดือน สุนทรวิภาตen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
post0446ws_tpg.pdf77.9 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_abs.pdf106.96 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_con.pdf110.21 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_ch1.pdf65.41 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_ch2.pdf683.34 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_ch3.pdf571.01 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_ch4.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open
post0446ws_ch5.pdf59.73 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_bib.pdf260.88 kBAdobe PDFView/Open
post0446ws_app.pdf680.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.