Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/19278
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวรรณา อ่างทองen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:51:00Z-
dc.date.available2014-09-18T04:51:00Z-
dc.date.issued2545en_US
dc.identifier.govdocว 636.2142 ว177กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1310064en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/19278-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2545en_US
dc.subjectโคนม -- อาหารen_US
dc.subjectใบกระถินen_US
dc.titleการย่อยได้ ค่าพลังงานและระดับที่เหมาะสมของใบกระถินหมักในอาหารโคนม / วรรณา อ่างทองen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0345wa_tpg.pdf88.02 kBAdobe PDFView/Open
anim0345wa_abs.pdf176.55 kBAdobe PDFView/Open
anim0345wa_con.pdf219.59 kBAdobe PDFView/Open
anim0345wa_ch1.pdf98.79 kBAdobe PDFView/Open
anim0345wa_ch2.pdf1.52 MBAdobe PDFView/Open
anim0345wa_ch3.pdf315.79 kBAdobe PDFView/Open
anim0345wa_ch4.pdf819.62 kBAdobe PDFView/Open
anim0345wa_ch5.pdf82.12 kBAdobe PDFView/Open
anim0345wa_bib.pdf390.19 kBAdobe PDFView/Open
anim0345wa_app.pdf536.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.