Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18846
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธเนศวร์ สีระแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:35Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:35Z-
dc.date.issued2541en_US
dc.identifier.govdocว 634.44 ธ558ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1221487en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18846-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2541en_US
dc.subjectมะม่วง -- พันธุ์โชคอนันต์en_US
dc.subjectความร้อนen_US
dc.subjectแคลเซียมคลอไรด์en_US
dc.titleผลของความร้อนและแคลเซียมคลอไรด์ต่ออาการสะท้านหนาวของผลมะม่วงพันธุ์โชคอนันต์ / ธเนศวร์ สีระแก้วen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0441ts_abs.pdf96.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.