Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18785
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุวลี แสงอริยนันท์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-18T04:46:29Z | - |
dc.date.available | 2014-09-18T04:46:29Z | - |
dc.date.issued | 2540 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 634.6 ส477ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1207815 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18785 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2540 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- พันธุ์ | en_US |
dc.subject | จิบเบอเรลลิน | en_US |
dc.subject | ฮอร์โมนพืช | en_US |
dc.title | การเปลี่ยนแปลงปริมาณสารคล้ายจิบเบอเรลลินในยอดลิ้นจี่พันธุ์ฮงฮวยก่อนการออกดอก / สุวลี แสงอริยนันท์ | en_US |
dc.type | วิทยานิพนธ์ | en_US |
Appears in Collections: | AGRI: Theses |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hort0340ss_abs.pdf | 138.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.