Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18776
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorนพพร บุญปลอดen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:28Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:28Z-
dc.date.issued2539en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 634.714 น166กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1203595en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18776-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539en_US
dc.subjectลำไย -- พันธุ์en_US
dc.subjectจิบเบอเรลลินen_US
dc.titleการเปลี่ยนแปลงปริมาณสารคล้ายจิบเบอเรลลิน ในยอดลำไยพันธุ์ดอ ก่อนการออกดอก / นพพร บุญปลอดen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort1039nb_abs.pdf123.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.