Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18771
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorไพฑูรย์ พาสพิษณุen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:28Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:28Z-
dc.date.issued2539en_US
dc.identifier.govdocว 636.08522 พ9341กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1203509en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18771-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539en_US
dc.subjectโปรตีนen_US
dc.subjectสัตว์ปีก -- อาหารen_US
dc.subjectเรปซีดen_US
dc.titleการใช้กากเรปซีดเป็นแหล่งโปรตีนทดแทนกากถั่วเหลืองในอาหารสัตว์ปีก / ไพฑูรย์ พาสพิษณุen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anim0839pp_abs.pdf911.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.