Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18753
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorป่าน ปานขาวen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:27Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:27Z-
dc.date.issued2539en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 633.18 ป25คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1195368en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18753-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2539en_US
dc.subjectข้าว -- พันธุ์en_US
dc.subjectข้าว -- การปรับปรุงพันธุ์en_US
dc.subjectไอโซไซม์en_US
dc.subjectข้าว -- ไทย (ภาคเหนือ)en_US
dc.titleความแตกต่างทางไอโซไซม์และผลผลิตของพันธุ์ข้าวที่ปลูกโดยชุมชนกะเหรี่ยง / ป่าน ปานขาวen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agro0439pp_abs.pdf106.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.