Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18687
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอำพล เฟื่องแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:46:21Z-
dc.date.available2014-09-18T04:46:21Z-
dc.date.issued2538en_US
dc.identifier.govdocว 633.1621 อ216ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1168697en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18687-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2538en_US
dc.subjectข้าวบาร์เลย์ -- เมล็ดพันธุ์en_US
dc.subjectเมล็ดพันธุ์ -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleผลของสารเคมีคลุกเมล็ดที่มีต่อความสามารถในการเก็บรักษาเมล็ดพันธุ์ข้าวบาร์เลย์ / อำพล เฟื่องแก้วen_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agro0538af_abs.pdf477.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.