Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/18561
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorวัชระ ผดุงพจน์en_US
dc.date.accessioned2014-09-18T04:44:17Z-
dc.date.available2014-09-18T04:44:17Z-
dc.date.issued2533en_US
dc.identifier.govdocว 635.64223 ว112อen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1091178en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/18561-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2533en_US
dc.subjectมะเขือเทศ -- พันธุ์en_US
dc.subjectมะเขือเทศ -- พันธุศาสตร์en_US
dc.titleอิทธิพลของยีนริน ยีนนอร์ และยีนแอลกอบากาในการปรับปรุงคุณภาพของผลมะเขือเทศ / วัชระ ผดุงพจน์en_US
dc.typeวิทยานิพนธ์en_US
Appears in Collections:AGRI: Theses

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
hort0433wp_tpg.pdf184.45 kBAdobe PDFView/Open
hort0433wp_abs.pdf257.16 kBAdobe PDFView/Open
hort0433wp_con.pdf243.63 kBAdobe PDFView/Open
hort0433wp_ch1.pdf211.35 kBAdobe PDFView/Open
hort0433wp_ch2.pdf937.61 kBAdobe PDFView/Open
hort0433wp_ch3.pdf2.53 MBAdobe PDFView/Open
hort0433wp_ch4.pdf3.3 MBAdobe PDFView/Open
hort0433wp_ch5.pdf1.43 MBAdobe PDFView/Open
hort0433wp_ch6.pdf206.32 kBAdobe PDFView/Open
hort0433wp_bib.pdf399.02 kBAdobe PDFView/Open
hort0433wp_app.pdf417.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.