Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/17126
Title: ผลของสารเคลือบไขและอีเทรลต่ออายุการเก็บและการสุกของมะม่วงเขียวเสวยและงา (mangifera indica L.cv.Keaw Sawoey, M.indica L.cv. Nga) / นิตยา มหาโพธิ์
Authors: นิตยา มหาโพธิ์
Authors: นิตยา มหาโพธิ์
Keywords: มะม่วง -- การเก็บและรักษา;มะม่วง -- พันธุ์เขียวเสวย;มะม่วง -- พันธุ์งา;มะม่วง -- การสุก;สารเคลือบไข;อีเทรล
Issue Date: 2531
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2531
Gov't Doc #: ว 634.44 น346ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1085116
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/17126
Appears in Collections:SCIENCE: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.