Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13929
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอานงค์ ใจแน่นen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:46:19Z-
dc.date.available2014-09-17T09:46:19Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 641.30289 อ252กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1458761en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13929-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectสุขาภิบาลอาหารen_US
dc.subjectร้านอาหาร -- สุขาภิบาลen_US
dc.titleการปฏิบัติตามหลักสุขาภิบาลอาหารของผู้สัมผัสอาหารและคุณภาพอาหารทางด้านจุลชีววิทยาในร้านจำหน่ายอาหารพร้อมบริโภค = Food sanitation practice of food handlers and food microbiological quality in ready to eat food shops / อานงค์ ใจแน่นen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0552aj_tpg.pdf532.62 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552aj_abs.pdf490.04 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552aj_con.pdf480.38 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552aj_ch1.pdf511.86 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552aj_ch2.pdf631.86 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552aj_ch3.pdf524.67 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552aj_ch4.pdf606.5 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552aj_ch5.pdf531.22 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552aj_bib.pdf510.93 kBAdobe PDFView/Open
nutr0552aj_app.pdf589.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.