Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13695
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorรัตนา ปินตาเขียวen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:44:40Z-
dc.date.available2014-09-17T09:44:40Z-
dc.date.issued2547en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 613.2 ร114คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1354920en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13695-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547en_US
dc.subjectวิทยาลัยอาชีวศึกษาเชียงราย -- นักศึกษาen_US
dc.subjectโภชนาการen_US
dc.subjectนักศึกษา -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectมหาวิทยาลัยเชียงใหม่. สาขาวิชาโภชนศาสตร์ศึกษาen_US
dc.titleความรู้เกี่ยวกับโภชนบัญญัติ 9 ประการ และการปฏิบัติของนักศึกษาวิทยาลัยอาชีวศึกษาเชียงราย = Knowledge of food-based dietary guidelines for Thai People and practices of students at Chiang Rai Vocational College / รัตนา ปินตาเขียวen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:GRAD-Health Sciences: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nutr0547rp_tpg.pdf492.51 kBAdobe PDFView/Open
nutr0547rp_abs.pdf458.66 kBAdobe PDFView/Open
nutr0547rp_con.pdf447.62 kBAdobe PDFView/Open
nutr0547rp_ch1.pdf537.42 kBAdobe PDFView/Open
nutr0547rp_ch2.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open
nutr0547rp_ch3.pdf498.05 kBAdobe PDFView/Open
nutr0547rp_ch4.pdf605.42 kBAdobe PDFView/Open
nutr0547rp_ch5.pdf786.42 kBAdobe PDFView/Open
nutr0547rp_bib.pdf529.49 kBAdobe PDFView/Open
nutr0547rp_app.pdf576.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.