Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13241
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธีระยุทธ ขอดแก้วen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:33:44Z-
dc.date.available2014-09-17T09:33:44Z-
dc.date.issued2554en_US
dc.identifier.govdocว 338.634 ธ3711กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1505360en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13241-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2554en_US
dc.subjectผลิตภาพen_US
dc.subjectแหนม -- การผลิตen_US
dc.subjectการวางผังโรงงานen_US
dc.subjectการจัดสมดุลสายการผลิตen_US
dc.titleการเพิ่มประสิทธิภาพการผลิตในกระบวนการผลิตแหนม = Production efficiency improvement in sour pork production process / ธีระยุทธ ขอดแก้วen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:ENG: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.