Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/13108
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | วิเชียร แก้วณะศรี | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:32:25Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:32:25Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 671.842 ว352ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1413225 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/13108 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | ลวดเหล็ก -- การผลิต | en_US |
dc.subject | อุตสาหกรรมลวดเหล็ก -- การลดปริมาณของเสีย | en_US |
dc.subject | ซิกซ์ซิกมา (มาตรฐานการควบคุมคุณภาพ) | en_US |
dc.title | การลดจำนวนของเสียในอุตสาหกรรมทอลวดตาข่ายโดยใช้เครื่องมือคุณภาพและวงจรดีเอ็มเอไอซีของเทคนิคซิกส์ซิกมา = Defect reduction in wire mesh industry using quality tools and DMAIC circle of signma techniques / วิเชียร แก้วณะศรี | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | ENG: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
inma0650wk_tpg.pdf | 194.05 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma0650wk_abs.pdf | 199.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
inma0650wk_con.pdf | 284.39 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma0650wk_ch1.pdf | 264.04 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma0650wk_ch2.pdf | 768.71 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma0650wk_ch3.pdf | 411.38 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma0650wk_ch4.pdf | 4.03 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma0650wk_ch5.pdf | 218.49 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma0650wk_bib.pdf | 217.98 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
inma0650wk_app.pdf | 647.68 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.