Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/12784
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อำพร อินสา | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T09:26:06Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T09:26:06Z | - |
dc.date.issued | 2553 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 372.130281 อ216ก | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1475615 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/12784 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553 | en_US |
dc.subject | โรงเรียนบ้านไร่ | en_US |
dc.subject | การเรียนรู้ | en_US |
dc.subject | การศึกษาขั้นประถมศึกษา -- เชียงใหม่. อำเภอหางดง | en_US |
dc.subject | กิจกรรมการเรียนการสอน | en_US |
dc.title | การพัฒนาแผนการจัดการเรียนรู้เรื่อง การทำขนมไทยโดยช้สีธรรมชาติสำหรับนักเรียนชั้นประถมศึกษาปีที่ 5 = Development of learning plans on the topic of making Thai desserts using natural colours for Prathom Suksa 5 students / อำพร อินสา | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | EDU: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
edel0453ai_tpg.pdf | 668.87 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edel0453ai_abs.pdf | 443.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
edel0453ai_con.pdf | 439.79 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edel0453ai_ch1.pdf | 554.68 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edel0453ai_ch2.pdf | 642.06 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edel0453ai_ch3.pdf | 441.12 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edel0453ai_ch4.pdf | 449.54 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edel0453ai_ch5.pdf | 456.59 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edel0453ai_bib.pdf | 445.62 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy | |
edel0453ai_app.pdf | 843.39 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.