Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/12784
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอำพร อินสาen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T09:26:06Z-
dc.date.available2014-09-17T09:26:06Z-
dc.date.issued2553en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 372.130281 อ216กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1475615en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/12784-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2553en_US
dc.subjectโรงเรียนบ้านไร่en_US
dc.subjectการเรียนรู้en_US
dc.subjectการศึกษาขั้นประถมศึกษา -- เชียงใหม่. อำเภอหางดงen_US
dc.subjectกิจกรรมการเรียนการสอนen_US
dc.titleการพัฒนาแผนการจัดการเรียนรู้เรื่อง การทำขนมไทยโดยช้สีธรรมชาติสำหรับนักเรียนชั้นประถมศึกษาปีที่ 5 = Development of learning plans on the topic of making Thai desserts using natural colours for Prathom Suksa 5 students / อำพร อินสาen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:EDU: Independent Study (IS)



Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.