Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Health Sciences
Humanities and Social Sciences
Sciences and Technology
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Preparation and study on red yeast rice prepared from glutinous rice using Monascus purpureus Isolated from Chinese Traditional red yeast rice = การเตรียมและการศึกษาข้าวแดงที่เตรียมจากข้าวเหนียวโดยเชื้อ Monascus purpureus ที่แยกจากข้าวแดงพื้นบ้านของจีน / Em-on Chairrote
Em-on Chairote
2009
Biodegradation of phenol by free and immobilized cells of Candida tropicalls CMU 10 = การย่อยฟีนอลโดยเชื้อ Candida tropicalls CMU 10 ในรูปเซลล์อิสระ และเซลล์ตรึง / Montira Intanon
Montira Intanon
2009
Expression of single chain variable fragments anti-CD147 in Pichia pastoris = การแสดงออกของแอนติซีดี-147 ซิงเกิ้ลเชนแวริเอเบิ้ลแฟรกเมินต์ในยีสต์ Pichia pastoris / Tanatporn Chunkeson
Tanatporn Chunkeson
2009
Optimization of culture medium and culture conditions for biomass and metaolite production from Pichia pastoris GS115 using glycerol as carbon source = การหาสูตรอาหารและสภาวะที่เหมาะสมสำหรับการผลิตมวลเซลล์และสารเมทาบอไลท์จากเชื้อ Pichia pastoris GS115 โดยใช้กลีเซอรอลเป็นแหล่งคาร์บอน / Kamoldara Reansuwan
Kamoldara Reansuwan
2009
Production of kefir liked product from mix cultures of saccharomyces cerevisiae, streptococcus cremoris and streptococcus lactis = การผลิตผลิตภัณฑ์คล้ายคีเฟอร์จากเชื้อผสมของแซคคาโรมัยซีส เซเรวิสิอีม, สเตร็ปโตคอคคัส ครีโมริส กับ สเตร็ปโตคอคคัส แลคติส / Pongpakorn Kaewprasert
Pongpakorn Kaewprasert
2009
Proteomic and molecular marker analysis for tenderness and toughness traits of chicken meat = การวิเคราะห์ทางโปรติโอมิกส์และเครื่องหมายโมเลกุล สำหรับลักษณะความนุ่มและเหนียวของเนื้อไก่ / Tawatchai Teltathum
Tawatchai Teltathum
2009
Characterization of partially purified Peroxidase from Fingerroot (Boesenbergia rotunda (L.) Mansf.) = การหาลักษณะเฉพาะของเปอร์ออกซิเดสที่ทำบริสุทธิ์บางส่วนจากกระชาย / Nattapong Fongbua
Nattapong Fongbua
Discover
Author
1
Em-on Chairote
1
Kamoldara Reansuwan
1
Montira Intanon
1
Nattapong Fongbua
1
Pongpakorn Kaewprasert
1
Tanatporn Chunkeson
1
Tawatchai Teltathum
Subject
1
Electrophoresis
1
Lesser ginger
1
Metabolites
1
Peroxidase
1
Phenol
1
Red rice
1
Saccharomyces
1
Yeast