Browsing by Subject Antioxidants

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 31 to 36 of 36 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Production of antioxidant cassava starch based films =การผลิตฟิล์มแป้งมันสำปะหลังต้านอนุมูลอิสระ / Wirongrong TongdeesoontornWirongrong Tongdeesoontorn
2007Relationship between free radical scavenging and anti-inflammatory activities of medicinal plants in Northern Thailand / Chalermpong SaenjumChalermpong Saenjum
2008Selected Antioxidants in green chilli paste = สารต้านอนุมูลอิสระบางชนิดในน้ำพริกหนุ่ม / Kamonrat RuanmaKamonrat Ruanma
2006Study of Thai shallot (allium ascalonicum L.) extracts on glutathione synthesis and degradation under oxidative stress and inflammation in human monocytic cell line (U937) / Nuttakaan LeelarungrayubNuttakaan Leelarungrayub
2550การพัฒนาตำรับครีม และเจลสารสกัดเอ็คไคนาเซีย เพอร์พูเรีย = Development of echinacea purpurea (L) moench extract cream gels / จันทร์จารึก รัตนเดชสกุลจันทร์จารึก รัตนเดชสกุล
2552องค์ประกอบทางเคมีและฤทธิ์ต้านออกซิเดชันของว่านชักมดลูก = Chemical Constituents and Antioxidant Activity of Curcuma comosa Roxb. / นิธิวดี วงษ์เจริญนิธิวดี วงษ์เจริญ