Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 18450 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Recovery of lichen diversity during forest restoration in Northern Thailand = การฟื้นตัวของความหลากหลายของไลเคนระหว่างการฟื้นฟูป่าในภาคเหนือของประเทศไทย / Aurathai PhongchiewboonAurathai Phongchiewboon
2006Roles of endophytic fungi on the diversity of saprobic fungi = บทบาทของเชื้อราเอนโดไฟต์ที่มีต่อความหลากหลายของเชื้อราแซบโพรบ / Itthayakorn PromputthaItthayakorn Promputtha
2006Correlations between some parameters of cyanobacterial growth, microcystin quantity, water and sediment qualities in some Thai water resources = สหสัมพันธ์ระหว่างตัวแปรบางประการของการเติบโตของไซยาโนแบคทีเรียปริมาณไมโครซิสติน คุณภาพน้ำและดินตะกอน ในแหล่งน้ำบางแห่งของประเทศไทย / Rattapoom PrommanaRattapoom Prommana
2003Development of high energy metal vapor vacuum arc ion source for establishment of ion implantation technology = การพัฒนาแหล่งกำเนิดไอออนโลหะพลังงานสูงชนิดอาร์กในสุญญากาศเพื่อสร้างเทคโนโลยีไอออนอิมพลานเตชัน / Yeelord ChutopaChutopa, Yeelord
2002Institutional sustainability for water resource management : a case study of Dong people's water resources management in Zengchong village, Congjiang Country, Guizhou Province, P.R. China / Li ZhinanLi, Zhinan
2012Discourse analysis on beauty product advertisements in marie claire magazine = การวิเคราะห์วาทกรรมในโฆษณาผลิตภัณฑ์ความงาม ในนิตยสารแมรี่แคลร์ / Nartchulee ThaithiangNartchulee Thaithiang
2009Perception of sexual identity among early adolescent students = การรับรู้อัตลักษณ์ทางเพศของนักเรียนวัยรุ่นตอนต้น / Narisa WongpanarakNarisa Wongpanarak
2009Development of measure of expected influencing factors of hearing protection use among industrial workers in an ecological context = การพัฒนาเครื่องมือวัดปัจจัยที่คาดว่ามีอิทธิพลต่อการใช้อุปกรณ์ป้องกันเสียงของคนงานในโรงงานอุตสาหกรรมตามบริบททางนิเวศวิทยา / Kunlayanee TantranontKunlayanee Tantranont
2009Physico-chemical properties and cooking quality of freshly harvested paddy cv. Khao Dawk Mali 105 as affected by accelerated aging factors = สมบัติทางเคมีกายภาพและคุณภาพการหุงต้มของข้าวใหม่พันธุ์ขาวดอกมะลิ 105 เมื่อถูกทำให้เก่าด้วยปัจจัยการเร่งอายุ / Kraisri PisithkulKraisri Pisithkul
2001Optimization of solid phase microextraction techniques for the determination of BTEX compounds in real samples / Kuntima SaraubonKuntima Saraubon