Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/8803
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorกมลวรรณ กลับศรีen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:51:33Z-
dc.date.available2014-09-17T07:51:33Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 664 ก197วen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1419107en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/8803-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectกาแฟคั่ว -- ราคาen_US
dc.titleวิธีการกำหนดราคากาแฟคั่วสีน้ำตาลเข้มตราดอยคำ = Price setting method for dark brown roasted coffee Doi Kham brand / กมลวรรณ กลับศรีen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:BA: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
agim0550kk_tpg.pdf186.29 kBAdobe PDFView/Open
agim0550kk_abs.pdf224.1 kBAdobe PDFView/Open
agim0550kk_con.pdf223.75 kBAdobe PDFView/Open
agim0550kk_ch1.pdf246.06 kBAdobe PDFView/Open
agim0550kk_ch2.pdf843.95 kBAdobe PDFView/Open
agim0550kk_ch3.pdf184.97 kBAdobe PDFView/Open
agim0550kk_ch4.pdf483.71 kBAdobe PDFView/Open
agim0550kk_ch5.pdf299.63 kBAdobe PDFView/Open
agim0550kk_bib.pdf186.23 kBAdobe PDFView/Open
agim0550kk_app.pdf930.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.