Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7913
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:34Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:34Z-
dc.date.issued2551en_US
dc.identifier.govdocว 664.0284 ธ113คen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462661en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7913-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551en_US
dc.subjectอาหาร -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectน้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษาen_US
dc.titleคุณภาพการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิงที่ผ่านการพาสเจอไรซ์ = Shelf-life quality of pasteurized Nam Prik Noom from capsicum annum L. var. Maeping / ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0951tp_tpg.pdf536.26 kBAdobe PDFView/Open
food0951tp_abs.pdf532.79 kBAdobe PDFView/Open
food0951tp_con.pdf516.36 kBAdobe PDFView/Open
food0951tp_ch1.pdf480.61 kBAdobe PDFView/Open
food0951tp_ch2.pdf832.58 kBAdobe PDFView/Open
food0951tp_ch3.pdf558.55 kBAdobe PDFView/Open
food0951tp_ch4.pdf808.24 kBAdobe PDFView/Open
food0951tp_ch5.pdf508.33 kBAdobe PDFView/Open
food0951tp_bib.pdf526.87 kBAdobe PDFView/Open
food0951tp_app.pdf779.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.