Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7913
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:34Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:34Z | - |
dc.date.issued | 2551 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.0284 ธ113ค | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1462661 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7913 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2551 | en_US |
dc.subject | อาหาร -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | น้ำพริกหนุ่ม -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.title | คุณภาพการเก็บรักษาน้ำพริกหนุ่มจากพริกพันธุ์แม่ปิงที่ผ่านการพาสเจอไรซ์ = Shelf-life quality of pasteurized Nam Prik Noom from capsicum annum L. var. Maeping / ธัญรัตน์พร ประทีปกุลวงศ์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0951tp_tpg.pdf | 536.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tp_abs.pdf | 532.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tp_con.pdf | 516.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tp_ch1.pdf | 480.61 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tp_ch2.pdf | 832.58 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tp_ch3.pdf | 558.55 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tp_ch4.pdf | 808.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tp_ch5.pdf | 508.33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tp_bib.pdf | 526.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0951tp_app.pdf | 779.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.