Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7909
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสีทอน ลีเลี่ยนูen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:32Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:32Z-
dc.date.issued2552en_US
dc.identifier.govdocว 641.34 ส349กen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1459670en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7909-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2552en_US
dc.subjectน้ำผลไม้en_US
dc.subjectอุตสาหกรรมน้ำผลไม้en_US
dc.titleการผลิตน้ำผลไม้ผสมเข้มข้นโดยใช้เทคนิคการทำเข้มข้นแบบแช่เยือกแข็ง = Production of mixed fruit juice concentrate using freeze concetration technique / สีทอน ลีเลี่ยนูen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0452sl_tpg.pdf822.25 kBAdobe PDFView/Open
food0452sl_abs.pdf508.6 kBAdobe PDFView/Open
food0452sl_con.pdf495.52 kBAdobe PDFView/Open
food0452sl_ch1.pdf491.37 kBAdobe PDFView/Open
food0452sl_ch2.pdf819.57 kBAdobe PDFView/Open
food0452sl_ch3.pdf522.83 kBAdobe PDFView/Open
food0452sl_ch4.pdf607.15 kBAdobe PDFView/Open
food0452sl_ch5.pdf487.66 kBAdobe PDFView/Open
food0452sl_bib.pdf521.35 kBAdobe PDFView/Open
food0452sl_app.pdf841.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.