Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7896
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorลัดดาวัลย์ ปาปินen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:27Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:27Z-
dc.date.issued2550en_US
dc.identifier.govdocว 634.385 ล114สen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424918en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7896-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550en_US
dc.subjectหม่อน -- การอบแห้งen_US
dc.subjectหม่อน -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectการสุกen_US
dc.titleสภาวะการอบ ระยะความสุกที่เหมาะสมในการผลิต และอายุการเก็บรักษาผลหม่อนกึ่งแห้งพันธุ์เชียงใหม่ (Morus alba var. Chiang Mai) = Drying condition, optimal ripening stage in the production for semi-dried mulberry (Morus alba var. Chiang Mai) and its shelf life / ลัดดาวัลย์ ปาปินen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0550lp_tpg.pdf461.42 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_abs.pdf482.83 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_con.pdf466.97 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_ch1.pdf474.15 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_ch2.pdf1.2 MBAdobe PDFView/Open
food0550lp_ch3.pdf491.99 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_ch4.pdf3.61 MBAdobe PDFView/Open
food0550lp_ch5.pdf449.12 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_bib.pdf521 kBAdobe PDFView/Open
food0550lp_app.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.