Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7895
Title: ผลของวัตถุดิบและกระบวนการผลิตต่อคุณภาพของน้ำนมข้าวโพด = Effect of raw material and processing on quality of corn milk / ศยามล งามละมัย
Authors: ศยามล งามละมัย
Authors: ศยามล งามละมัย
Keywords: น้ำนมข้าวโพด;เครื่องดื่มธัญพืช;ผลิตภัณฑ์ข้าวโพด
Issue Date: 2550
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550
Gov't Doc #: ว 663.64 ศ162ผ
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424915
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7895
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0450sn_tpg.pdf187.11 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_abs.pdf232.11 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_con.pdf230.09 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_ch1.pdf221.78 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_ch2.pdf1.7 MBAdobe PDFView/Open
food0450sn_ch3.pdf253.77 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_ch4.pdf773.96 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_ch5.pdf176.39 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_bib.pdf235.28 kBAdobe PDFView/Open
food0450sn_app.pdf511.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.