Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7893
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ปราโมทย์ ชุนหกรณ์ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:26Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:26Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 579.344 ป172ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424909 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7893 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | ซาลโมเนลลา -- การเจริญเติบโต | en_US |
dc.subject | โซเดียมแลกเทต | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | ดุลกรด-ด่าง | en_US |
dc.title | ผลร่วมกันของ โซเดียมแลกเทต โซเดียมคลอไรด์ และสภาวะกรด-เบส ที่มีต่อการเจริญของ Salmonella enterica weltevreden ณ อุณหภูมิ 15 องศาเซลเซียส = Combined effect of sodium lactrate, sodium chloride and pH on the growth of salmonella enterica weltevreden at 15๐c / ปราโมทย์ ชุนหกรณ์ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0450pc_tpg.pdf | 465.56 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450pc_abs.pdf | 487.88 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450pc_con.pdf | 622.14 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450pc_ch1.pdf | 490.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450pc_ch2.pdf | 664.81 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450pc_ch3.pdf | 855 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450pc_ch4.pdf | 6.57 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450pc_ch5.pdf | 492.87 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450pc_bib.pdf | 564 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450pc_app.pdf | 2 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.