Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7892
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ชณิชา จินาการ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:25Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:25Z | - |
dc.date.issued | 2550 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 641.875 ช143ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1424906 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7892 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2550 | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่มผง | en_US |
dc.subject | กระชายดำ | en_US |
dc.subject | เครื่องดื่มสมุนไพร | en_US |
dc.title | ผลของวิธีการสกัดและสารก่อให้เกิดโฟมต่อคุณภาพของเครื่องดื่มผงชงละลายจากกระชายดำผสมสับปะรด = Effect of extraction methods and foaming agents on quality of mixed black krachy-pineapple instant beverage / ชณิชา จินาการ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0450cj_tpg.pdf | 186.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_abs.pdf | 213.02 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_con.pdf | 194.97 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_ch1.pdf | 196.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_ch2.pdf | 765.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_ch3.pdf | 347.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_ch4.pdf | 560.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_ch5.pdf | 182.57 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_bib.pdf | 247.27 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0450cj_app.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.