Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7878
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | ณัฐิกา จิตตวิตติ | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:18Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:18Z | - |
dc.date.issued | 2549 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.82 ณ113ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1408120 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7878 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 | en_US |
dc.subject | ลิ้นจี่ -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | เอ็นไซม์เปอร์ออกซิเดส | en_US |
dc.subject | โพลีฟีนอลออกซิเดส | en_US |
dc.title | ผลของสารละลายกรดต่อคุณภาพและกิจกรรมของเอนไซม์เปอร์ออกซิเดสและพอลีฟีนอลออกซิเดสของผลลิ้นจี่พันธุ์จักรพรรดิ์ = Effects of acid solutions on quality and activities of peroxidase and polyphenol oxidase of Lychee fruits (Litchi chinensis Sonn. cv Chakkrapat) / ณัฐิกา จิตตวิตติ | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1149nc_tpg.pdf | 184.17 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149nc_abs.pdf | 188.75 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149nc_con.pdf | 280.06 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149nc_ch1.pdf | 194.48 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149nc_ch2.pdf | 691.21 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149nc_ch3.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149nc_ch4.pdf | 2.08 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149nc_ch5.pdf | 167.29 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149nc_bib.pdf | 278.93 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1149nc_app.pdf | 148.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.