Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7873
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorเกษร เชิญทองen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:16Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:16Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664 ก587ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400491en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7873-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectโยเกิร์ตนมถั่วเหลืองen_US
dc.subjectโยเกิร์ตen_US
dc.subjectน้ำผึ้งen_US
dc.titleผลของน้ำผึ้งต่อคุณภาพของโยเกิร์ตนมถั่วเหลืองและการเติบโตของ Bifidobacterium longum ในโยเกิร์ตถั่วเหลือง = Effects of honey on quality of soymilk Yoghurt and growth of bifidobacterium longum in soymilk Yoghurt / เกษร เชิญทองen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0949kc_tpg.pdf438.63 kBAdobe PDFView/Open
food0949kc_abs.pdf225.57 kBAdobe PDFView/Open
food0949kc_con.pdf278.65 kBAdobe PDFView/Open
food0949kc_ch1.pdf158.2 kBAdobe PDFView/Open
food0949kc_ch2.pdf283.7 kBAdobe PDFView/Open
food0949kc_ch3.pdf216.87 kBAdobe PDFView/Open
food0949kc_ch4.pdf392.68 kBAdobe PDFView/Open
food0949kc_ch5.pdf138.62 kBAdobe PDFView/Open
food0949kc_bib.pdf160.51 kBAdobe PDFView/Open
food0949kc_app.pdf580.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.