Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7871
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorขนิษฐา อุ้มอารีย์en_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:15Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:15Z-
dc.date.issued2549en_US
dc.identifier.govdocว 664 ข153ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400489en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7871-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549en_US
dc.subjectเบเกอรีen_US
dc.subjectข้าวเหนียวen_US
dc.subjectวัตถุดิบen_US
dc.subjectการผลิตen_US
dc.titleผลของวัตถุดิบและขบวนการผลิตต่อคุณภาพของขนมอบพองจากข้าวเหนียวหัก = Effects of raw materials and processing methods on product quality of baked snacks produced from broken glutinous rice / ขนิษฐา อุ้มอารีย์en_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549ko_tpg.pdf381.3 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_abs.pdf212.36 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_con.pdf196.45 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_ch1.pdf152.94 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_ch2.pdf270.24 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_ch3.pdf187.64 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_ch4.pdf309.42 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_ch5.pdf121.16 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_bib.pdf148.63 kBAdobe PDFView/Open
food0549ko_app.pdf315.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.