Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7868
Title: การแปรรูปแยมฝรั่งด้วยเทคนิคความดันสูงและความร้อน = Processing of guava jam using high pressure and thermal techniques / วัชราภรณ์ เวียงอินทร์
Authors: วัชราภรณ์ เวียงอินทร์
Authors: วัชราภรณ์ เวียงอินทร์
Keywords: แยม;ฝรั่ง;ความดัน;ความร้อน
Issue Date: 2549
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549
Gov't Doc #: ว 664 ว112ก
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400485
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7868
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0549wv_tpg.pdf308.12 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_abs.pdf244.12 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_con.pdf227.69 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_ch1.pdf146.67 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_ch2.pdf884.05 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_ch3.pdf161.1 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_ch4.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open
food0549wv_ch5.pdf113.64 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_bib.pdf168.9 kBAdobe PDFView/Open
food0549wv_app.pdf727.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.