Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7868
Title: | การแปรรูปแยมฝรั่งด้วยเทคนิคความดันสูงและความร้อน = Processing of guava jam using high pressure and thermal techniques / วัชราภรณ์ เวียงอินทร์ |
Authors: | วัชราภรณ์ เวียงอินทร์ |
Authors: | วัชราภรณ์ เวียงอินทร์ |
Keywords: | แยม;ฝรั่ง;ความดัน;ความร้อน |
Issue Date: | 2549 |
Publisher: | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2549 |
Gov't Doc #: | ว 664 ว112ก |
URI: | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1400485 http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7868 |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0549wv_tpg.pdf | 308.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549wv_abs.pdf | 244.12 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549wv_con.pdf | 227.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549wv_ch1.pdf | 146.67 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549wv_ch2.pdf | 884.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549wv_ch3.pdf | 161.1 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549wv_ch4.pdf | 1.07 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549wv_ch5.pdf | 113.64 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549wv_bib.pdf | 168.9 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0549wv_app.pdf | 727.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.