Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7854
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorอภิรดา รินพลen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:08Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:08Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว 664.804714 อ163ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373574en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7854-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectลำไย -- การรมควันen_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectอุณหภูมิen_US
dc.subjectซัลเฟอร์ไดออกไซด์en_US
dc.titleผลของอุณหภูมิที่ใช้เก็บรักษาต่อคุณภาพของผลลำไยพันธุ์ดอที่รมด้วยก๊าซซัลเฟอร์ไดออกไซด์ = Effect of storage temperatures on the quality of SO2 -treated longan fruit cv. Daw / อภิรดา รินพลen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0548ar_tpg.pdf257.24 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_abs.pdf238.05 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_con.pdf243.03 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_ch1.pdf136.18 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_ch2.pdf272.63 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_ch3.pdf226.51 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_ch4.pdf574.91 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_ch5.pdf113.89 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_bib.pdf127.79 kBAdobe PDFView/Open
food0548ar_app.pdf306.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.