Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7854
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | อภิรดา รินพล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:08Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:08Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 664.804714 อ163ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373574 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7854 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การรมควัน | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | อุณหภูมิ | en_US |
dc.subject | ซัลเฟอร์ไดออกไซด์ | en_US |
dc.title | ผลของอุณหภูมิที่ใช้เก็บรักษาต่อคุณภาพของผลลำไยพันธุ์ดอที่รมด้วยก๊าซซัลเฟอร์ไดออกไซด์ = Effect of storage temperatures on the quality of SO2 -treated longan fruit cv. Daw / อภิรดา รินพล | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0548ar_tpg.pdf | 257.24 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548ar_abs.pdf | 238.05 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548ar_con.pdf | 243.03 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548ar_ch1.pdf | 136.18 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548ar_ch2.pdf | 272.63 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548ar_ch3.pdf | 226.51 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548ar_ch4.pdf | 574.91 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548ar_ch5.pdf | 113.89 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548ar_bib.pdf | 127.79 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548ar_app.pdf | 306.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.