Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7852
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorสุรภา จีระสันติกุลen_US
dc.date.accessioned2014-09-17T07:41:07Z-
dc.date.available2014-09-17T07:41:07Z-
dc.date.issued2548en_US
dc.identifier.govdocว/ภน 664.84 ส476ผen_US
dc.identifier.urihttp://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373572en_US
dc.identifier.urihttp://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7852-
dc.language.isothaen_US
dc.publisherเชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548en_US
dc.subjectลำไย -- การอบแห้งen_US
dc.subjectลำไย -- การเก็บและรักษาen_US
dc.subjectลำไย -- เชียงใหม่en_US
dc.subjectลำไย -- ลำพูนen_US
dc.titleผลการวิเคราะห์ทางกายภาพ เคมี และจุลินทรีย์ของเนื้อลำไยอบแห้งที่ผลิตในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Physico-chemical and microbial analysis of dried longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / สุรภา จีระสันติกุลen_US
dc.typeการค้นคว้าแบบอิสระen_US
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0548sj_tpg.pdf245.38 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_abs.pdf327.47 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_con.pdf358.77 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_ch1.pdf114.82 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_ch2.pdf467.62 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_ch3.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open
food0548sj_ch4.pdf188.68 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_ch5.pdf129.15 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_bib.pdf151.43 kBAdobe PDFView/Open
food0548sj_app.pdf703.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.