Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7852
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | สุรภา จีระสันติกุล | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:07Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:07Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว/ภน 664.84 ส476ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373572 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7852 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การอบแห้ง | en_US |
dc.subject | ลำไย -- การเก็บและรักษา | en_US |
dc.subject | ลำไย -- เชียงใหม่ | en_US |
dc.subject | ลำไย -- ลำพูน | en_US |
dc.title | ผลการวิเคราะห์ทางกายภาพ เคมี และจุลินทรีย์ของเนื้อลำไยอบแห้งที่ผลิตในจังหวัดเชียงใหม่และลำพูน = Physico-chemical and microbial analysis of dried longan flesh in Chiang Mai and Lamphun provinces / สุรภา จีระสันติกุล | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food0548sj_tpg.pdf | 245.38 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sj_abs.pdf | 327.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sj_con.pdf | 358.77 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sj_ch1.pdf | 114.82 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sj_ch2.pdf | 467.62 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sj_ch3.pdf | 1.61 MB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sj_ch4.pdf | 188.68 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sj_ch5.pdf | 129.15 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sj_bib.pdf | 151.43 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food0548sj_app.pdf | 703.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.