Please use this identifier to cite or link to this item:
http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7848
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | รชนิศ ศรีวิชัย | en_US |
dc.date.accessioned | 2014-09-17T07:41:06Z | - |
dc.date.available | 2014-09-17T07:41:06Z | - |
dc.date.issued | 2548 | en_US |
dc.identifier.govdoc | ว 579.344 ร125ผ | en_US |
dc.identifier.uri | http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1373565 | en_US |
dc.identifier.uri | http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7848 | - |
dc.language.iso | tha | en_US |
dc.publisher | เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2548 | en_US |
dc.subject | ซาลโมเนลลา | en_US |
dc.subject | แบคทีเรีย | en_US |
dc.subject | โซเดียมแลกเทต | en_US |
dc.subject | โซเดียมคลอไรด์ | en_US |
dc.subject | ดุลกรด-ด่าง | en_US |
dc.title | ผลร่วมกันของโซเดียมแลกเทตโซเดียมคลอไรด์และสภาวะกรด - เบสที่มีต่อการเจริญของ Salmonella spp. ณ อุณหภูมิ 25 องศาเซลเซียส = Combined effects of sodium lactate, sodium chloride and pH on the growth of Salmonella spp. at 25ํc / อรภิยา สาตแฟง | en_US |
dc.type | การค้นคว้าแบบอิสระ | en_US |
Appears in Collections: | AGRO: Independent Study (IS) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
food1148rs_tpg.pdf | 291.26 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148rs_abs.pdf | 229.28 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148rs_con.pdf | 243.69 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148rs_ch1.pdf | 156.46 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148rs_ch2.pdf | 378.7 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148rs_ch3.pdf | 281.36 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148rs_ch4.pdf | 464.72 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148rs_ch5.pdf | 152.98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148rs_bib.pdf | 171.5 kB | Adobe PDF | View/Open | |
food1148rs_app.pdf | 722.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.