Please use this identifier to cite or link to this item: http://cmuir.cmu.ac.th/jspui/handle/6653943832/7841
Title: เทคนิค Double Gel Diffusion สำหรับใช้พิสูจน์เนื้อสุกรและเนื้อโคปลอมปน = Double gel diffusion technique for identification of adulterated pork and beef / ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์
Authors: ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์
Authors: ชุลีพร ศักดิ์สง่าวงษ์
Keywords: การตรวจเนื้อ;เนื้อสัตว์ -- การควบคุมคุณภาพ
Issue Date: 2547
Publisher: เชียงใหม่ : บัณฑิตวิทยาลัย มหาวิทยาลัยเชียงใหม่, 2547
Gov't Doc #: ว 664.9029 ช473ท
URI: http://search.lib.cmu.ac.th/search/?searchtype=.&searcharg=b1343595
http://cmuir.cmu.ac.th/handle/6653943832/7841
Appears in Collections:AGRO: Independent Study (IS)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
food0547cs_tpg.pdf485.35 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_abs.pdf456.5 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_con.pdf472.87 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_ch1.pdf848.42 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_ch2.pdf881.95 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_ch3.pdf687.61 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_ch4.pdf823.41 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_ch5.pdf484.92 kBAdobe PDFView/Open
food0547cs_app.pdf3.91 MBAdobe PDFView/Open
food0547cs_bib.pdf605.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in CMUIR are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.