Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
GRAD-Sciences and Technology: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2547
ผลของการใช้โอโซนต่อคุณภาพและสารพิษตกค้างหลังการเก็บเกี่ยวส้มพันธุ์สายน้ำผึ้ง = Effects of ozone treatments on postharvest quality and pesticide residue of mandarin cv. Sai Nam Pung / อภินันท์ มณีพงษ์
อภินันท์ มณีพงษ์
2550
ผลของโอโซนต่อการควบคุมโรคหลังการเก็บเกี่ยวการเปลี่ยนแปลงโปรตีน และระบบแอนตีออกซิแดนซ์ของผลลำไยพันธุ์ดอระหว่างการเก็บรักษา = Effect of ozone on postharvest diseases control, proteins and antioxidant system changes of longan fruit cv. Daw during storage / ศรัณยา เพ่งผล
ศรัณยา เพ่งผล
2553
การใช้โอโซนที่มีปฏิกิริยาเคมีที่ใช้แสงเป็นตัวเร่งของไททาเนียมไดออกไซด์เพื่อลดสารตกค้างคลอไพริฟอส และการปนเปื้อนเชื้อ Colletotrichum capsici ในพริก = Use of titanium diooxide photocatalytic ozontion for residue and colletotrichum capsici contaminat reduction in chilli / ภัทราภรณ์ ชุติดำรง
ภัทราภรณ์ ชุติดำรง
2554
ผลของโอโซนต่อการควบคุมเอทิลีนเพื่อยีดอายุการเก็บรักษามะม่วงพันธุ์น้ำดอกไม้สีทอง = Effects of ozone on ethylene controlling to extend storage life of mango fruit cv. nam dok mai si thong / พรพรรณ จำปา
พรพรรณ จำปา
2553
ผลของโอโซนต่อการลดการปนเปื้อนเชื้อจุลินทรีย์และการเปลี่ยนแปลงคุณภาพพริกขี้หนูแห้งและพริกขี้หนูป่น = Effect of ozone on the reduction of microbial contaminants and quality changes of dried and ground chilli / ณัฐพงษ์ จิตรักธรรม
ณัฐพงษ์ จิตรักธรรม
2555
ผลของระยะเวลาการแช่ อุณหภูมิ และพีเอชของน้ำโอโซนต่อการลดปริมาณอีไทออนตกค้างและคุณภาพของผลส้มสายน้ำผึ้งหลังการเก็บเกี่ยว = Effect of immersing duration, temperature and pH of ozonated water on ethion residue reduction and quality of tangerine cv. Sai Nam Pung Fruit after harvesting / นันทิยา วงศศิริศักดิ์
นันทิยา วงศ์ศิริศักดิ์
Discover
Author
1
ณัฐพงษ์ จิตรักธรรม
1
นันทิยา วงศ์ศิริศักดิ์
1
พรพรรณ จำปา
1
ภัทราภรณ์ ชุติดำรง
1
ศรัณยา เพ่งผล
1
อภินันท์ มณีพงษ์
Subject
1
ลำไย -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
1
ลำไย -- โรคและศัตรูพืช
1
ส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง -- การเก็...
.
< previous
Date issued
1
2555
1
2554
2
2553
1
2550
1
2547