Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
GRAD-Sciences and Technology: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 11 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2549
การคัดเลือกบรรจุภัณฑ์เพื่อการเก็บรักษาเมล็ดพันธุ์ถั่วเหลือง = Selection of packaging materials for soybean seed storage / สุลีพร ชวนสินธุ์
สุลีพร ชวนสินธุ์
2549
ผลของอุณหภูมิแวดล้อมต่ออุณหภูมิข้าวเปลือกและการเปลี่ยนแปลงคุณภาพข้าวระหว่างเก็บรักษา = Effect of ambient temperature on paddy temperature and quality changes during storage / อารีรัตน์ จิตบุญ
อารีรัตน์ จิตบุญ
2549
ผลของสารยับยั้งการเกิดสีน้ำตาลและสารเคลือบผิวต่อคุณภาพและอายุการเก็บรักษาของผลลำไยพันธุ์ดอ = Effect of anti-browning substances and coating materials on quality and storage life of longan fruit cv. daw / โดย พรรณทิพา บุญอินทร์
พรรณทิพา บุญอินทร์
2549
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ล้างพืชผลเพื่อลดสารฆ่าแมลงที่ตกค้างในผลส้มพันธุ์สายน้ำผึ้ง = Development of produce wash for removal of residual insecticides from mandarin cv. Sai Nam Pung / ทวีพร สุกใส
ทวีพร สุกใส
2549
การทำแห้งดอกกุหลาบด้วยระบบปั๊มความร้อนและสุญญากาศ = Drying of rose flower by heat pump and vacuum systems / จันทรา ดิษฐนา
จันทรา ดิษฐนา
2549
ผลของความดันบรรยากาศสูงและแก็สคาร์บอนไดออกไซด์ต่อายุการเก็บรักษาผลสตรอเบอรีพันธุ์พระราชทาน 72 = Effect of high atmospheric pressure and carbondioxide on shelf-life of strawbeery fruit cv. no. 72 / สาวิตรี ทิวงศ์
สาวิตรี ทิวงศ์
2549
ผลของสารเคลือบผิวต่ออายุการเก็บรักษาของผลมะม่วงพันธุ์มหาชนก = Effect of coating materials on storage life of mango fruit cv. Mahajanaka / ดวงใจ น้อยวัน
ดวงใจ น้อยวัน
2549
การพยากรณ์คุณภาพของส้มสายน้ำผึ้งหลังการขนส่งทางรถบรรทุกโดยใช้โครงข่ายประสาทเทียม = Quality prediction of tangerine cv. Sai Nam Pung after truck transportation using artificial neural network / ธัญนันท์ ฤทธิ์มณี
ธัญนันท์ ฤทธิ์มณี
2549
ผลของน้ำมันหอมระเหยต่อเชื้อราที่ติดมากับเมล็ดและคุณภาพของเมล็ดพันธุ์ข้าวดอกมะลิ 105 = Effect of essential oils on seedborne fungi and quality of rice seed cv. Khao Dawk Mali 105 / มยุรี ปละอุด
มยุรี ปละอุด
2549
การใช้กรดอะซิติก กรดเปอร์อะซิติกและเกลืออะซิเตทร่วมกับสารเคลือบผิวในการควบคุมราเขียวบนส้มสายน้ำผึ้ง = Use of acetic acid, peracetic acid and acetate salts with coating agents for controling green mold on tangerine cv. Sainampueng / สุธนัย ภักดี;"Use of acetic acid, peracetic acid and acetate salts with coating agents for controling green mold on tangerine cv. Sainampueng"
สุธนัย ภักดี
Discover
Author
1
อารีรัตน์ จิตบุญ
.
< previous
Subject
2
มะม่วง -- การเก็บและรักษา
2
สารเคลือบผิว
2
ส้ม -- พันธุ์สายน้ำผึ้ง
2
ส้ม -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
1
กรดอะซิติก
1
การงอกของเมล็ด
1
การอบแห้ง
1
ข้าว -- การเก็บและรักษา
1
ข้าว -- พันธุ์ขาวดอกมะลิ
1
ข้าว -- เทคโนโลยีหลังการเก็บเกี่ยว
.
next >