Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.005 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
Mar-2020การพัฒนาไมโครแคปซูลเก็บกักสารให้กลิ่นรสจากใบมะกรูดโดยวิธีโคอะเซอร์เวชันเชิงซ้อนผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.สุจินดา ศรีวัฒนะ; ศรัญญา เรืองสว่าง
May-2020Preparation and Properties of Carboxymethyl Films from Purple Rice FlourAsst. Prof. Dr. Suthaphat Kamthai; Assoc. Prof. Dr. Patcharin Raviyan; Asst. Prof. Dr. Srisuwan Naruenartwongsakul; Anong Jainan
Apr-2020การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเซทจากจิ้งหรีดทองแดงลาย (Acheta domestica) สำหรับประยุกต์ในเครื่องดื่มสำเร็จรูปโปรตีนสูงผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. สุทัศน์ สุระวัง; ธนาวุฒิ จิโน
Oct-2020Effect of Some Herb and Spice Extracts Against Pathogenic Bacteria in Minced Pork MeatAssoc. Prof. Dr. Tri Indrarini Wirjantoro; Assoc. Prof. Dr. Noppol Leksawasdi; Somhak Xainhiaxang
Nov-2020การผลิตสารระงับกลิ่นกายจากสารสกัดเปลือกมังคุด และสารคงความชุ่มชื้นจากคาร์บอกซีเมทิลไคโตซาน สำหรับครีมระงับกลิ่นกายยุทธนา พิมลศิริผล; นรีกานต์ ไชยวงค์
Jun-2020Effects of Chlorine Dioxide from Hydrochloric Acid Mixed with Sodium Chlorite and Ozone Prior to Sulfur Dioxide Fumigation on Color of Longan Fruit Pericarp BrowningThanachai Pankasemsuk; Kanda Whangchai; Wibul Changrue; Suttinee Likhittragulrung
May-2020การผลิตเครื่องดื่มชนิดไฮเปอร์โทรนิคจากข้าวและผลต่อปริมาณน้ำตาลและแลคเตทในเลือดของนักกีฬาสุคันธา โอศิริพันธุ์; ธนะพัฒน์ รตะศรีสมบูรณ์
Jun-2020Growth and development, and genetic variation of Tin Hung Doi (Daiswa polyphylla (Smith) Raf.)Chantalak Tiyayon; Soraya Ruamrungsri; Weenun Bundithya; Absorn Wittayapraparat