Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2007
Viability of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in spray dried drinking yoghurt = การเหลือรอดของเชื้อจุลินทรีย์ Lactobacillus acidophilus ในรูปแคปซูลระดับจุลภาคในโยเกิร์ตพร้อมดื่มชนิดผงที่ผ่านการทำแห้งแบบพ่นฝอย / Tiparat Tikapunya
Tiparat Tikapunya
2007
Physical properties of ostrich-meat yor (Thai sausage) blended with hyrocolloids following high pressure treatment = สมบัติทางกายภาพของเนื้อนกกระจอกเทศยอผสมไฮโดรคอลลอย์ที่ผ่านการแปรรูปด้วยความดันสูง / Utaiwan Chattong
Utaiwan Chattong
2007
Factors effecting viability of probiotic bacteria in soymilk yogurt during storage = ปัจจัยที่มีผลต่อการอยู่รอดของแบคทีเรียโปรไบโอติกระหว่างการเก็บในโยเกิร์ตน้ำนมถั่วเหลือง / Hirunwit Saiyot
Hirunwit Saiyot
2007
Effects of streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and yogurt ingredients on properties of corn milk yogurt = ผลของ streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus และส่วนผสมของโยเกิร์ตต่อสมบัติของโยเกิร์ตน้ำนมข้าวโพด / Piyawan Supavititpatana
Piyawan Supavititpatana
2007
Effects of high pressure on physicochemical properties of ostrich-meat you (Thai sausage) blended with non-meat proteins = ผลของความดันสูงต่อสมบัติทางเคมีกายภาพของเนื้อนกกระจอกเทศยอผสมโปรตีนที่ไม่ใช่เนื้อสัตว์ / Thawatchai Supavititpatana
Thawatchai Supavititpatana
2007
Effects of monascus strains and their nutrients on the production of Adlay Angkak = ผลของสายพันธุ์เชื้อโมแนสคัสและสารอาหารต่อการผลิตอังคักลูกเดือย / Patcharee Pattanagul
Patcharee Pattanagul
2007
Effects of high pressure on the physical structure of tofu = ผลของความดันสูงต่อโครงสร้างทางกายภาพของเต้าหู้ / Suteera Saowapark
Suteera Saowapark
2007
Survival of lactobacillus acidophilus in bean milk and in simulated high-acid gastric and bile-salt conditions = การมีชีวิตรอดของเชื้อแลคโตบาซิลลัส อะซิโดฟิลัสในนมถั่วและภายใต้สภาวะความเป็นกรดและเกลือน้ำดีในระบบทางเดินอาหาร / Chiraphorn Sankonkit
Chiraphorn Sankonkit
Discover
Author
1
Chiraphorn Sankonkit
1
Hirunwit Saiyot
1
Patcharee Pattanagul
1
Piyawan Supavititpatana
1
Suteera Saowapark
1
Thawatchai Supavititpatana
1
Tiparat Tikapunya
1
Utaiwan Chattong
Subject
2
High pressure (Science)
2
High pressure (Science) -- Physio...
2
High pressure chemistry
2
Lactobacillus acidophilus
2
Pressure
1
Food -- Analysis
1
Food -- Microbiology
1
Lactobacillus acidophilus -- Heal...
1
Microbiology
1
Nutrition
.
next >