Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Sign on to:
My Account
Receive email
updates
Edit Profile
CMU Intellectual Repository
Search
Search:
All of CMUIR
Graduate School (Theses/IS)
Sciences and Technology
AGRO: Theses
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 60 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Production of coat - cow milk yogurt containing probiotic bacteria and its consumption effect on immunoglobulin a (IgA) production in healthy adolescents = การผลิตโยเกิร์ตน้ำนมแพะผสมน้ำนมวัวที่มีการเติมแบคทีเรียโพรไบโอติคและผลของการบริโภคต่อการผลิตอิมมูโน โกลบูลินเอ (IgA) ในวัยรุ่นที่มีสุขภาพดี / Jukkrit Wungrath
Jukkrit Wungrath
2008
Inhibition of Bacillus licheniformis by nisin in pasteurized milks = การใช้ไนซินยับยั้ง Bacillus licheniformis ในน้ำนมพาสเจอร์ไรส์ / Boondarika Sumana
Boondarika Sumana
Dec-2014
การผลิตไมโครแคปซูลแอนโทไซยานินจากรำข้าวเหนียวดำ โดยวิธีทำแห้งแบบพ่นฝอยและแช่เยือกแข็ง
ธรรณพ เหล่ากุลดิลก
;
ณัฐพงศ์ กันหา
Dec-2014
การผลิตไคโตโอลิโกแซ็กคาไรด์โดยวิธีทางเอนไซม์และสมบัติต้านจุลินทรีย์ และต้านออกซิเดชัน
ธรรณพ เหล่ากุลดิลก
;
ทิพวิมล โพธิเวส
Oct-2014
ผลของกล้าเชื้อจุลินทรีย์ โปรตีเอส และโคจิถั่วเหลืองต่อคุณภาพของน้าปลาปลาสร้อย
ชาติชาย โขนงนุช
;
วีระชัย บรรดาวงศ์
Mar-2020
การพัฒนาไมโครแคปซูลเก็บกักสารให้กลิ่นรสจากใบมะกรูดโดยวิธีโคอะเซอร์เวชันเชิงซ้อน
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.สุจินดา ศรีวัฒนะ
;
ศรัญญา เรืองสว่าง
May-2020
Preparation and Properties of Carboxymethyl Films from Purple Rice Flour
Asst. Prof. Dr. Suthaphat Kamthai
;
Assoc. Prof. Dr. Patcharin Raviyan
;
Asst. Prof. Dr. Srisuwan Naruenartwongsakul
;
Anong Jainan
Apr-2020
การผลิตโปรตีนไฮโดรไลเซทจากจิ้งหรีดทองแดงลาย (Acheta domestica) สำหรับประยุกต์ในเครื่องดื่มสำเร็จรูปโปรตีนสูง
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. สุทัศน์ สุระวัง
;
ธนาวุฒิ จิโน
Dec-2014
Modification of Salt Using Spray Drying and Odor-Induced Saltiness Enhancement
Asst. Prof. Dr. Sujinda Sriwattana
;
Prof. Dr. Witoon Prinyawiwatkul
;
Asst. Prof. Dr. Yuthana Phimolsiripol
;
Dr. Sorada Wanlapa
;
Napapan Chokumnoyporn
Dec-2014
การผลิตต้มส้มไก่ตำรับหลวงพระบางจากเนื้อไก่ประดู่หางดำเชียงใหม่พร้อมบริโภคในบรรจุภัณฑ์อ่อนตัวด้วยกระบวนการทางความร้อน
อภิรักษ์ เพียรมงคล
;
ผไทพิจิตร ดาลาวงศ์
Discover
Author
1
Absorn Wittayapraparat
1
Alorzude, Emmanuel
1
Anong Jainan
1
Anyairo, Chioma Stella
1
Auengploy Chailangka
1
Boondarika Sumana
1
Chalermkwan Somjai
1
Chaveewon Phunchaisri
1
Chiraphorn Sankonkit
1
Chuleeporn Saksangawong
.
next >
Subject
3
Yogurt
2
Extracts
2
Food -- Microbiology
2
High pressure (Science)
2
High pressure (Science) -- Physio...
2
High pressure chemistry
2
Lactobacillus acidophilus
2
Pressure
2
Yogurt industry
1
Adequate Intake
.
next >
Date issued
33
2020 - 2024
10
2010 - 2019
17
2004 - 2009